Blogi

Menestyksekäs kausi 2015 Urheilukoulun alla (02.10.2015)

Menestyksekäs kausi 2015 Urheilukoulun alla

Kelien viiletessä on tullut aika hyvästellä ulkokentät taas toviksi. Viime kauden onnistumisia, MM 9. sijaa ja suomenennätystä  muistellen on hyvä lähteä kehittämään itseä kohti parempaa tekemistä, kun vuosi takaperin syksyllä aloitetut tekniikkamuutokset jatkuvat jälleen. Hyvää tulosta on jo aikaan saatukkin, sillä olen parantanut kaikkia harjoitusennätyksiäni kuukauden sisään. Tulostaso on siis noussut kohisten koko vuoden ajan sekä tekniikan parantumisen, että mentaalisten ominaisuuksien kehittymisen myötä.

Vuoden palvelus puolustusvoimain urheilukoulussa on ohi ja voin todeta, että urheilun ja tiedustelukoulutuksen yhdistäminen toimi loistavasti. Myös urheilukoulun puolesta tämä huomattiin, kun sain kotiutustilaisuudessa mestariluokan urheilumerkin. Lisäksi minut valittiin parhaaksi tiedusteluryhmänjohtajaksi. Urheilukoulun vahvuutena on ehdottomasti laaja lajikirjo. Kun ikäluokan kärkiurheilijat 17 eri lajista ovat vuoden samalla saarella, oppii siinä paljon toisten tavoista harjoitella ja tehdä asioita urheilun eteen.

Kauppakorkeakoulun opinnot ovat lähteneet hyvin käyntiin täällä Turussa. Mielenkiintoiset aineet ja upea yhteisö pitävät motivaation korkealla niin opiskelun, kuin urheilunkin osalta. Turussa on lisäksi hyvä jousiammuntaseura, jonka jäsenenä olen jo kuukauden ajan treenaillutkin.